Laatste tips

UTGent-Tips-23

We vinden het fijn dat jij zondag aan de start staat van de Liantis Urban Trail Gent! Wij willen er samen met jou een fantastische dag van maken.

Onderstaande tips brengen je alvast dichter bij de finish. 👇

1. Parcours
Het parcours met als absolute blikvanger de Opera van Gent kan je HIER nog eens bekijken. Volg de instructies van onze stewards en respecteer de wegcode.

2. Herbruikbare bekers
Let’s go green! We voorzien geen wegwerpbekertjes op de bevoorradingsposten van de Liantis Urban Trail Gent. Je kan er natuurlijk wel je eigen herbruikbare beker bijvullen.
Nog op zoek naar een groen alternatief? Koop ter plaatse (aan de Helpdesk op de Bijlokesite) een handige opvouwbare beker voor maar € 3.

3.  Startnummer + T-shirt afhalen
Je kan je startnummer en T-shirt vanaf 8u30 afhalen aan de inschrijvingsstand op de Bijlokesite. Breng zeker je e-ticket mee dat je na je inschrijving per mail kreeg toegestuurd. Ben je ingeschreven via een groep? Dan ontvang je je startnummer van jouw groepsverantwoordelijke. Je kan altijd in een latere wave starten. De laatste wave vertrekt om 10u50. Vroeger starten is echter niet mogelijk. Gelieve jouw T-shirt op te halen alvorens je start, want de T-shirtstand sluit om 12u30.

4.  Bereikbaarheid
We raden aan alle deelnemers aan om te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar het evenement te komen. Bekijk HIER de bereikbaarheidsinformatie

5.  Gezond sporten
Sporten is leuk en gezond. Wees echter steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, ook voorafgaand aan je wedstrijd! Zowel onderweg als aan de aankomst is er voldoende water en/of sportdrank aanwezig.

6.  Opbergruimte voor sporttassen
Er zullen kleedkamers worden voorzien en wie zijn sporttas wil achterlaten, kan deze aan de opbergruimte voor sporttassen afgeven.
Opgelet: Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

7. Wat vind ik zondag waar?
Locatie van de inschrijvingen, start, finish, toiletten, bewaarplaats sporttassen … het ligt allemaal op en rond de Bijlokesite.

8.  Finish
Aan de finish word je verwend met een chocolade shake van Melkunie PROTEIN, een Aquarius en een koek van Grany.

9.  Hoe meer zielen…
Heb je nog vrienden, kennissen of familieleden die zich willen inschrijven? Inschrijven kan nog steeds online t.e.m. zaterdagavond 21 oktober (23u59) via genturbantrail.be/nl/inschrijven/.

10.  Have fun!
Misschien wel de ultieme tip die we je kunnen meegeven. Geniet van deze loop!

We zien je graag aan de start! đź‘‹

Organisatie Liantis Urban Trail® Series

Deel dit bericht

Save the date

20/10/2024